Total Visits: 1267

echipamente curatat

echipamente curatat

Echipamente Calcat

Daca talpa statiei de calcat este construita dintr-un material bun conductor de caldura, aceasta este distribuita uniform pe intreaga sa suprafata. Acest argument explica de ce cele mai bune oalele de gatit sunt din cupru sau din aluminiu si nu din otel inox: tocmai datorita faptului ca este necesara o buna conductivitate a oalei, astfel incat mancarea sa nu se arda in anumite zone si sa ramana cruda in altele. In plus aluminiul este mai usor, evitand oboseala inutila pentru calcat.

Calandrele IPSO sunt recunoscute pentru o interfata cu utilizatorul simpla, siguranta si durata lunga de viata. Ca si dimensiuni ale diametrului role acestea variaza intre 250 - 800mm. Mai poarta denumirea de calandru calcat, presa calcat.

Echipamente Spalat :Fierul de calcat traditional calca folosind umiditatea, apa si talpa foarte incisa pentru a intinde materialul care in timp distruge orice tip de material.

Masini De Spalat

Accesorii standard: panou de comanda cu afisaj luminos, sasiu zincat galvanizat, motor cu 4 poli racit cu apa pentru clasa medie si super, 2 rezervoare de detergenti si sistem integrat de dedurizare al apei impotriva depunerilor de calcar, pistol Easy press cu Servo control, lance din inox, duza power, sistem de amortizare SDS, , limitator al temperaturii gazelor de evacuare, furtun long life, pistoane ceramice, filtru apa incorporat.

Statia de calcat cu boiler si fierul de calcat clasic sunt doua sisteme de calcat diferite,care folosesc doua tehnici de calcare diferite si anume:
- cu fierul de calcat clasic se calca deplasand fierul inainte si inapoi, ceea ce implica o actiune mecanica daunatoare materialelor sensibile.
- cu statia de calcat trecem o singura data pe material, varful cu gauri intinde cutele printr-o injectie de abur, in timp ce restul talpii fixeaza si usuca materialul, totul intr-o singura miscare.

Masini Uscat Rufe : Masina de spalat rufe, electrica, fixare in podea, micro-control, capacitate 7.8kg, capacitate cuva 78lt, viteza de extragere 528rpm, factor G 83, dimensiuni: 660x757x1089h mm, greutate 160kg, alimentare 380V, putere 7.8kW

Masini De Spalat Masina de spalat rufe, electrica, fixare in podea, microprocesor, capacitate 25.5kg, capacitate cuva 255lt, adancime cuva 559mm, diametru cuva 762mm, deschidere usa 413mm, viteza de extragere 469rpm, factor G 94, conexiune intrare la apa 19mm, diametru scurgere 76mm, inaltime scurgere de la podea 119mm, dimensiuni: 865x1091x1291h mm, greutate 368kg, alimentare 380V, putere 23.4kW

Masini De Spalat Accesorii standard: panou de comanda cu afisaj luminos, sasiu zincat galvanizat, motor cu 4 poli racit cu apa pentru clasa medie si super, 2 rezervoare de detergenti si sistem integrat de dedurizare al apei impotriva depunerilor de calcar, pistol Easy press cu Servo control, lance din inox, duza power, sistem de amortizare SDS, , limitator al temperaturii gazelor de evacuare, furtun long life, pistoane ceramice, filtru apa incorporat.

More results:
Spalatorii Industriale Masini De Spalat Spalatorii Industriale